Suggesties tot verbetering persoon

Is de tekst niet goed getranscribeerd? Met het formulier hiernaast kun je verbeteringen opgeven. Je verbeteringen worden altijd eerst door een medewerker bekeken, dus het kan een paar dagen duren voor ze zijn doorgevoerd.

Pak de scan er altijd bij en NEEM DE TEKST LETTERLIJK OVER! Het is wel ok om interpunctie (bijvoorbeeld punten achter initialen) enigszins te normaliseren.

Mutatie

1940-01-02 12:15 Rapporteert rechercheur Grolleman dat te omstreeks 9.15 uur t.v. de 27 jarige chauffeur Adrianus Leonardus Voskuil, wonende Bodegraven, Prinsenstraat 64, bezig was met het lossen van balen meel vanuit een bodewagen voor de bakkerij van Koole en Nicola aan het Levendaal. De balen werden met behulp van een grijper en een katrol opgeheschen. Toen een der balen, wegende ± 50 Kg. op ± 6 a 7 meter hoogte was, schoot de grijper los en viel de baal. De vallende baal trof Voskuil op de schouders. De man klaagde over pijn in de schouders. De semi-arts van den E.H.D. kon geen letsel constateeren en heeft den man voor onderzoek medegenomen naar het academisch ziekenhuis.