Suggesties tot verbetering persoon

Is de tekst niet goed getranscribeerd? Met het formulier hiernaast kun je verbeteringen opgeven. Je verbeteringen worden altijd eerst door een medewerker bekeken, dus het kan een paar dagen duren voor ze zijn doorgevoerd.

Pak de scan er altijd bij en NEEM DE TEKST LETTERLIJK OVER! Het is wel ok om interpunctie (bijvoorbeeld punten achter initialen) enigszins te normaliseren.

Mutatie

1944-01-25 23:20 Wordt het volgende bericht volgens berichten systeem van Den Haag ontvangen. Luit. Blusewitz, Den Haag. Op dinsdag 25-1-44, tusschen 18 en 21.00 uur is te Wassenaar ontvreemd een dames rijwiel merk Burgers, waarop bevestigd was een bruin lederen koffertje, aan de binnen zijde gemerkt Java-Stoor Semarang, inh. medische instrumenten, o.a. bloeddrukmeter, bloedkleur stofmeter, bloedkelkamer, in platte zwarte doos. 3 doozen diverse injectiespuiten, alcoholhouder voor injectiespuiten. Verchroomde doos met instrumenten voor oor-neus en keel onderzoek, alsmede een doos met ampullen met morphine, e.a. toebehoorende aan een alhier wonend Arts. Gem. Politie Wassenaar. Verzoeke dit bericht door te geven volgens berichtensysteem.